Bejegyzések, Hírek

„A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019,” Szombathely, 2019. március 21.

Tisztelt Tagtársunk, Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit „A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019,” című Pénz, de honnan ? roadshowjára, Szombathelyre, melyen az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Vas Megyei Szervezete Szakmai Partnerséget vállalt. A konferencia ingyenes, csak regisztráció szükséges hozzá.

 

Pénz, de honnan?

A pályázatok utolsó nagy rohama– 2019

 

Piac & Profit roadshow kkv-döntéshozóknak

Szombathely(Nyugat-Dunántúl Régió)

Időpont: 2019. március 21. (csütörtök) 9.30–14.00

Helyszín:Szombathely, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)

 

Többezermilliárd forintot kell kiosztani még az idén! 

Ne féljünk a visszatérítendő támogatásoktól, olcsó hitelektől sem!

A konferencia térítésmentes, csak előzetes regisztráció szükséges!

 

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, többezer milliárd forintról van szó.Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről.Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.Még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztésea legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.

 

A Piac & Profit Pénz, de honnan? roadshowja idén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról.

A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink a legkompetensebb előadó szakértőkkel.

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

 

További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

Megosztás: